Фантастичната книга на динозаврите

by Федерика Магрин и Ана Ланг

Фантастична книга на динозаврите. Наръчник за опитни пазители

Вид: картинна книга/енциклопедия/художествена литература

Възраст: 7+

Автор и илюстратор: Федерика Магрин и Анна Ланг

Твърда корица

Формат: 308×277 мм

64 страници

Цветно луксозно издание

Цена: 36.00 лв

ISBN: 978-619-91751-1-8

Издателство Дaкелче

Година на издаване: 2021

Превод от италиански: Нева Мичева

Ако търсиш някой скучен справочник за видовете динозаври, то тази книга не е за теб! Тя е практично помагало за бъдещи пазители на праисторическите „страховити гущери“. Нейните страници ще ти разкрият всичко необходимо, за да започнеш да отличаваш хищните от тревопасните динозаври, да научиш с какво обичат да се хранят и как можеш да ги опитомиш. Готов ли си да влезеш в техния смайващ, загадъчен свят? Остави страха си отвън и заповядай: динозаврите те очакват! Преплитайки енциклопедична информация и въображение, Федерика Магрин създава идеалния детски „учебник“, защото всеки от нас би искал да узнае какво е да измиеш зъбите на динозавър, нали? Илюстрациите на Анна Ланг допълват великолепния текст с магически образи.

За автора:

Федерика Магрин (р.1978) е от Варезе, Италия и в продължение на десет години трупа опит в книгоиздателския бизнес. Отначало работи като редактор за Edizioni De Agostini, а към днешна дата е автор на свободна практика. Основно се занимава с детска литература, но работи и над образователни текстове и истории, като автор и преводач.

За илюстратора:

Анна Ланг е унгарски илюстратор и графичен дизайнер. Работила е за рекламни агенции, за списанието Dragonfly и за Националния театър на Будапеща. През 2013 печели награда от Унгарското биенале за графичен дизайн за серията си плакати, посветени на Шекспир. Днес Анна работи за 6.14 Creative Licensing Agency в Милано.

36,00 лв.